Svadbene sir torte

Pročitali ste naslov i ne vjerujete svojim očima? Da, dobro ste pročitali - svadbene SIR torte. Pri tome ne mislimo na svima dobro poznati "cheesecake". U pitanju su torte koje su napravljene isključivo od sira, dakle sve "spratove" čine različiti komadi sira. To je novi svjetski trend kada su svadbe u pitanju. Kao i kod tradicionalnih svadbenih torti, i kod ovih od sira možete da birate ukus, veličinu i izgled. Sve to možete prilagoditi svojim željama i potrebama. Bitno je da izaberete sireve koje volite, ne moraju svi "spratovi" torte biti od istog sira, pa možete eksperimentisati sa različitim ukusima. Dalje, veličinu odnosno broj spratova odredite prema broju gostiju koje očekujete na slavlju tako da svi dobiju svoje parče sira :) I na kraju, izgled torte prilagodite kompletnoj dekoraciji vjenčanja. Sigurni smo da će "sir torta" biti detalj sa Vašeg vjenčanja kojeg će se gosti dugo sjećati i sa osmjehom prepričavati. 
 
 
Evo nekoliko fotografija ovih zaista neobičnih torti, koje će zasigurno zagolicati Vašu maštu te se možda ipak odlučite za sir umjeto klasičnog biskvita i krema :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dakle ako ste ljubitelji sira ili pak pratite nove trendove, torta od sira biće pravi pogodak za proslavu Vašeg vjenčanja.