Bivše ljubavi gosti na svadbi

 
Iako se na vjenčanju slavi ljubav dvoje ljudi, na proslavi velikog dana među gostima se pojave barem dva bivša seksualna partnera nekog od mladenaca, pokazalo je novo istraživanje.
 
Sudeći prema ovoj studiji, čak 60 odsto mladenaca u prošlosti je imalo seksualne odnose sa dva ili više gostiju pozvanih na svadbu.
 
Ovo istraživanje pokazalo je i da će više od četvrtine, odnosno oko 32 odsto mladenaca od svog bračnog partnera sakriti da je sa nekim od gostiju "dijelio krevet".
 
Neki su čak išli i korak dalje, pa je 12 odsto njih zamolilo svog bivšeg seksualnog partnera da "drži jezik za zubima" u vezi sa njihovom prošlošću.
 
Pored ovih rezultata, istraživanje je pokazalo i da je seks poslednja stvar o kojoj mladenci razmišljaju na dan svog vjenčanja. U skladu sa takvim rezultatima, četvrtina novovjenčanih parova priznala je da nisu imali seksualni odnos prve bračne noći.
 
Više od polovine njih, oko 54 odsto, kao razlog za to navodi umor, dok je jedan od petoro ispitanika priznao da je koja čašica više krivac za to.
 
Uprkos tome što se na vjenčanjima među gostima nalaze i bivše ljubavi i seksualni partneri, studija koju je sproveo paper-shaker.com pokazala da oko polovine gostiju na svadbi zapravo čine članovi uže i šire familije.

izvor: www.mondo.rs