Mlade trčale

Prva trka u vjenčanicama u kojoj je učestvovalo oko 200 djevojaka iz Beograda održana je juče na Trgu Nikole Pašića, a prvo mjesto osvojila je Marija Stambolić, dok su drugoplasirane i trećeplasirane bile Iva Dujić i Aleksandra Pešić. 

Tri najbrže djevojke dobile su poklon pakete mobilne mreže "VIP" i kompanije "Duel", a najbrža "mlada" dobila je putovanje za dvije osobe u Sloveniju kao i poklon magazina "Venčanje", organizatora manifestacije, koji sadrži burme, bidermajer i vjenčanicu. 

Djevojka koja je zauzela drugo mjesto osvojila je vikend za dvoje na Zlatiboru, a na kraju trke izabrana je i "mis" trke u vjenčanicama, Tara Ristić koja je dobila karte za koncert američkog muzičara Bob Dilana. 

"Turistička organizacija Beograda podržala je tu manifestaciju jer je ona veoma atraktivna, izaziva pažnju, ali i promoviše zdrav duh, sportski način života i osnivanje porodice", rekao je Dejan Veselinov iz TOB-a i dodao da će sledećih godina biti prioritet da u toj trci učestvuju i djevojke iz cijele Srbije a ne samo iz Beograda.  

izvor: Vesti Online