• Naslovna
  • Blog
  • Nastup princeza i proglašenje najboljih za kraj Bajke

Nastup princeza i proglašenje najboljih za kraj Bajke

Peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka svečano je zatvoren u nedjelju u 19 časova, nastupom umjetničkog centra Dream, uručenjem zahvalnica i proglašenjem najboljih učesnika.

U toku sajma budući mladenci imali su priliku da se upoznaju sa ponudom 25 izlagača. Svoju ponudu predstavili su saloni vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Neven Wedding&Flower, kozmetički saloni Spes i Believe by Biljana Mihaljević, šminkerka Sanja Blagojević, Tija Art Unikatni nakit, Dot. Concept Store, agencije za dekoraciju Lunna, Happy Day i Neven Wedding&Flower, Torte Čarolija, poslastičara Marina, XAOC kafe, pekara-poslastičara 3 Princa, restorani Sport Club, Internacional i Od sumraka do svitanja, vinarija Jelena Savojska, fotografi Foto i video ekipa, Switch production, Pro Studio Photo&Video Production i Promo-Montenegro fotograf Sergej Zabijako,turistička agencija Planettours, orkestar Dobri momci Podgorica i Erste banka.

Po mišljenju posjetilaca, najljepši štand na sajmu bio je Neven Wedding&Flower, a svoju ponudu najbolje je predstavio Salon ljepote Spes. Po mišljenju učesnika sajma, najljepši štand imala je agencija za dekoraciju Happy Day, a najbolje predstavljanje je takođe realizovala agencija Happy Day.

Svi izlagači posjetiocima su nudili sajamske popuste na svoje usluge, a mnogobrojni budući mladenci koji su posjetili sajam bili su zadovoljni ponudom. Ostvarene su i brojne rezervacije, na zadovoljstvo izlagača.

Sajam vjenčanja Vaša Bajka održan je u šoping molu Delta City u Podgorici, a trajao je od petka, 29. marta do nedjelje, 30. marta. Organizator je marketing agencija Incognito iz Podgorice.