VAŠA BAJKA 2012

Zbog vremenskih neprilika koje su zadesile našu zemlju, događaj Vaša Bajka nije održan od 17. do 19. februara, kao što je ranije najavljeno. Novi termin održavanja je od 06. aprila, u 10 sati i trajaće do 08. aprila, u toku radnog vremena šoping mola. Zainteresovani posjetioci će i ove godine biti u prilici da se upoznaju sa ponudom izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja, kao što su vjenčanice, dekoracija, fotografija, bidermajeri i cvjetni aranžmani, ketering, kozmetičko-frizerske usluge i ostalo.

 

Zainteresovane buduće mlade imaće priliku da na licu mjesta isprobaju izložene vjenčanice, fotografišu se u njima i tako pronađu onu koja im savršeno pristaje. Na raspolaganju će im biti i timovi frizera i kozmetičara koji će se pobrinuti da one zasijaju u punom sjaju. U toku tri dana budući mladenci će biti u prilici i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, najljepšu i najukusniju tortu i savršeni bidermajer, a moći će da pogledaju i radove profesionalnih fotografa, specijalizovanih za vjenčanja.

 

Kako Vaša Bajka ne bi bila interesantna isključivo budućim mladencima već i svim ostalim zainteresovanim građanima, organizator se potrudio da obezbijedi mnogobrojne prateće sadržaje tako da, ukoliko posjetite šoping mol moći ćete da uživate u profesionalnim frizersko-kozmetičkim tretmanima, ali i  zaplešete u ritmu muzike za ples. Događaju će prisustvovati i astrolog koji će zainteresovanim posjetiocima prenijeti šta im zvijezde poručuju i koji je njihov idealni datum za sklapanje braka.

 

Budite dio događaja Vaša Bajka i tako načinite prvi korak ka ostvarenju svoje bajke. Dobro došli!