Posljednji vikend u martu biće bajkovit

Događaj na temu vjenčanja VAŠA BAJKA po četvrti put u Delti.
Od 29. do 31. marta, u šoping molu Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito iz Podgorice, četvrti put zaredom biće održana Vaša Bajka, događaj na temu vjenčanja. U toku trodnevnog događaja biće predstavljena ponuda izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja i zajedničkog života kao što su: vjenčanice, dekoracija, fotografija, bidermajeri i cvjetni aranžmani, ketering, muzika, kozmetičko-frizerske usluge, stambeni krediti, putovanja...

"Do sada je prijavljeno čak 22 izlagača, tako da slobodno možemo reći da Vaša Bajka postaje sajam vjenčanja u pravom smislu te riječi. Svi izlagači će se predstaviti sa aktuelnom ponudom i sigurni smo da će Delta tokom tri dana trajanja događaja biti najbolja destinacija za sve buduće mladence. Kao i ranijih godina, zainteresovane mlade će imati priliku da na licu mjesta isprobaju vjenčanice, šminku i frizuru, a ove godine pripremamo i nagradnu igru za sve koji pokažu interesovanje za ponudu naših izlagača" kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Događaj će trajati od petka, 29. marta do nedjelje, 31. marta, u terminu od 10 do 22 časa, a svečana ceremonija otvaranja četvrte po redu «Bajke» zakazana je za petak, 29. mart, u 18. časova.

Facebook stranica događaja: www.facebook.com/bajka.incognito

Vaša bajka2013

Vaša bajka2013

Vaša bajka2013