Top destinacije za medeni mjesec

Medeni mjesec proveden na sledećim lokacijama, ispuniće vas romantičnošću i vaš novi početak zauvijek će ostaviti u prelijepom sjećanju.

 
Za početak, ograničimo se na Evropu i dodjelimo Italiji prvo mjesto bez ikakve konkurencije. Držeći za ruku svoju dragu osobu i koračati ulicama bogatim istorijom, stajati na trgu obasjanom romantikom, posmatrati građevine koje oduzimaju dah, samo su neki od razloga zašto je Italija neprikosnovena destinacija za nezaboravni medeni mjesec. Venecija spada u najromantičniji grad na svijetu, Rim nudi beprekoran noćni život, Firenca je prebogata istorijom, a Kjanti regija vam nudi mogućnost konzumiranja najboljih svjetskih vina. Osim Italije, prelijepi kutak za medeni mjesec pronaćićete i na francuskoj rivijeri.




 
Izvan granica Evrope, izdvajaju se Karibi, Jamajka i Havaji, kako po broju rezervisanih aranžmana, specijalno organizovanih za medeni mjesec, tako i po svojoj ljepoti i idealnoj klimi koja vrhunsko raspoloženje ne dovodi u pitanje.
 
Karibi krase svojom gostoljubivošću i egzotičnim ponudama. Gotovo svi kompleksi nude specijalnu ponudu za medeni mjesec, od sportova na vodi za dvoje, preko romantičnog golfa sa prekrasnim pogledom i uzbudljivim noćnim životom, pa do veličanstvenih plaža.




 
Jamajka, odnosno njene lokacije namijenjene ljubavnom paru, svoju ponudu baziraju isključivo na romantičnom odmoru. Dakle, nema noćnog života, cijela ideja je uživanje i razmjenjivanje nježnosti na plažama koje oduzimaju dah.
 
Havaji, mesto koje ne spava. Ukoliko svoj brak planirate da počnete burno, sa danonoćnim žurkama i iskustvom koje ne želite da zaboravite, ovo je pravo mjesto za vas. Ples je svakodnevnica i odigrava se na svakom koraku. Dnevne žurke su nezaobilazne i predstavljaju vrhunsko druženje i nevjerovatnu količinu energije.


izvor: www.luxlife.rs