Trodnevna bajka za buduće mladence

Peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka biće održan od petka, 28. marta, do nedjelje, 30. marta, u šoping molu Delta City Podgorica, u organizaciji marketing agencije Incognito. I ove godine manifestacija će okupiti izlagače koji nude proizvode, opremu i usluge vezane za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja i zajedničkog života.

 
U toku sajma budući mladenci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom čak 26 izlagača.

 
 
"Ove godine Bajka će biti bogatija i raznovrsnija nego ikad, a novina je da će u toku sva tri dana, u posebnim terminima, biti organizovane foto sesije sa mladencima kao i degustacije slatkog, slanog programa i vina. Vjerujemo da će budući mladenci uživati u bajkovitoj atmosferi i zanimljivim pratećim sadržajima i da će biti zadovoljni ponudom naših izlagača. S obzirom da proslavljamo jubilej, posjetioci, ali i sami izlagači, će u toku sajma glasati za najljepši štand i najbolje predstavljanje, a plakete će najboljima biti uručene u nedjelju, u toku svečane ceremonije zatvaranja sajma“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito.
 
Buduće mlade će u toku sajma imati priliku da isprobaju vjenčanice iz salona vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Neven Wedding & Flower, a na raspolaganju će im biti i timovi frizera i kozmetičara iz salona Spes i Believe by Biljana Mihaljević kao i šminkerka Sanja Blagojević. Oni će zainteresovanim mladama davati praktične savjete i pomoći im prilikom odabira prigodne šminke i frizure. Buduće mlade će moći i da izaberu nakit koji se najbolje uklapa uz odabranu vjenčanicu, a svoje radove će predstaviti Tija Art Unikatni nakit. Da bi izgled bio potpun potrebno je odabrati i cipele, a svoju ponudu će predstaviti Dot. Concept Store.




 
Budući mladenci imaće priliku i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, a svoje umijeće će im predstaviti agencije za dekoraciju: Lunna, Evergreen, Happy Day i Neven Wedding & Flower. Bogatu ponudu svadbenih torti i kolača predstaviće Torte Čarolija, poslastičara Marina, XAOC kafe i pekara-poslastičara 3 Princa, a prostor i meni za svadbena veselja predstaviće restorani Sport Club, Internacional i Od sumraka do svitanja. Budući mladenci će moći da se upoznaju i sa ponudom vinarije Jelena Savojska čija vina će biti ponuđena na degustaciju u toku sajma.
 
Svoje usluge predstaviće i fotografi i snimatelji: Foto i video ekipa, Switch production, Pro Studio Photo & Video Production i Promo-Montenegro fotograf Sergej Zabijako, a ponudu destinacija za bračno putovanje predstaviće turistička agencija Planettours. U toku manifestacije biće predstavljen i muzički repertoar za svadbena veselja orkestra Dobri momci Podgorica, a posjetioci će imati priliku i da se upoznaju sa uslovima za dobijanje stambenih kredita u Erste banci.

 
Svi izlagači će posjetiocima ponuditi i specijalne popuste na svoje usluge, a pripremaju i brojna iznenađenja.
 
Sajam vjenčanja Vaša Bajka trajaće od petka, 28. marta do nedjelje, 30. marta, u terminu od 10 do 22 časa. Svečana ceremonija otvaranja zakazana je za petak, u 18 časova, a svečano zatvaranje sa prigodnim programom biće održano u nedjelju, u 19 časova.