VAŠA BAJKA 2012

Od 17. do 19. februara, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito iz Podgorice, po treći put za redom održaće se Vaša Bajka, događaj na temu vjenčanja. Vaša Bajka započinje u petak, 17. februara, u 10 sati i trajaće do 19. februara, u toku radnog vremena šoping mola. Zainteresovani posjetioci će i ove godine biti u prilici da se upoznaju sa ponudom izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja, kao što su vjenčanice, dekoracija, fotografija, bidermajeri i cvjetni aranžmani, ketering, kozmetičko-frizerske usluge i ostalo.

 

Zainteresovane buduće mlade imaće priliku da na licu mjesta isprobaju izložene vjenčanice, fotografišu se u njima i tako pronađu onu koja im savršeno pristaje. Na raspolaganju će im biti i timovi frizera i kozmetičara koji će se pobrinuti da one zasijaju u punom sjaju. U toku tri dana budući mladenci će biti u prilici i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, najljepšu i najukusniju tortu i savršeni bidermajer, a moći će da pogledaju i radove profesionalnih fotografa, specijalizovanih za vjenčanja.

 

Kako Vaša Bajka ne bi bila interesantna isključivo budućim mladencima već i svim ostalim zainteresovanim građanima, organizator se potrudio da obezbijedi mnogobrojne prateće sadržaje tako da, ukoliko posjetite šoping mol u periodu od 17. do 19. februara, moći ćete da uživate u profesionalnim frizersko-kozmetičkim tretmanima, ali i  zaplešete u ritmu muzike za ples. Događaju će prisustvovati i astrolog koji će zainteresovanim posjetiocima prenijeti šta im zvijezde poručuju i koji je njihov idealni datum za sklapanje braka.

 

Svečana ceremonija otvaranja događaja Vaša Bajka zakazana je za petak, 17. februar u 18 časova.

 

Budite dio događaja Vaša Bajka i tako načinite prvi korak ka ostvarenju svoje bajke. Dobro došli!