Vaša Bajka 2011

Proteklog vikenda u centralnom atrijumu podgoričkog Delta City-ja, u organizaciji marketing agencije Incognito iz Podgorice, po drugi put je organizovana Vaša Bajka, informativno-zabavni događaj posvećen mladencima. 

Na otvaranju je izveden performans u kome su učestvovali plesači Jelena i Slobodan Vukčević, državni i međunarodni prvaci u latino-američkim i standardnim plesovima. Plesačica je nosila vjenčanicu iz salona vjenčanica «Na zrnu graška», a par je odigrao veličanstveni svadbeni valcer. 

U prekrasno dekorisanom prostoru, pod velikim bijelim velom, zainteresovani posjetioci su za tri dana trajanja manifestacije bili u prilici da obiđu izložbene prostore izlagača čiji proizvodi i usluge su vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja, kao i uslova života mladenaca. 

Sve zainteresovane buduće mlade imale su priliku da na licu mjesta isprobaju izložene vjenčanice i pronađu onu koja im najbolje pristaje, zatim da izaberu najoriginalniju svadbenu dekoraciju, najljepšu i najukusniju tortu i savršeni bidermajer. Na događaju «Vaša Bajka» svoje radove su predstavili i fotografi specijalizovani za vjenčanja koji su takođe na licu mjesta fotografisali djevojke koje su isprobavale vjenčanice.

Za sve zainteresovane na raspolaganju su bili mnogobrojni prateći sadržaji u okviru kojih su mogli da uživaju u profesionalnim frizerskim i kozmetičkim tretmanima, a događaju su prisustvovali i astrolog i numerolog koji zainteresovanim posjetiocima prenosili šta im zvijezde poručuju i koji je idealni datum za njihovo vjenčanje. 

Organizator se zahvaljuje svim izlagačima koji su se potrudili da svoje štandove ukrase na najbolji mogući način i tako doprinijeli da atmosfera na događaju bude zaista bajkovita. 

Vidimo se iduće godine, za kada je zakazana Vaša Bajka 2012.