• Naslovna
  • Blog
  • Wedding Fair u šoping centru Mall of Montenegro

Wedding Fair u šoping centru Mall of Montenegro

U cilju pružanja nezaboravnog užitka tokom boravka u šoping centru, “Mall of Montenegro“ nastavlja sa organizovanjem događaja koji kupovini daju uvijek svježu dimenziju. Ovog puta, u pitanju je organizacija sajma vjenčanja - „Wedding Fair“, koji će trajati od 24. do 26. juna.

Mnogobrojni izlagači će se potruditi da kvalitetnom ponudom olakšaju i uljepšaju mladencima organizaciju njihovog najljepšeg dana u životu. Tokom trajanja sajma, buduće mlade će imati priliku da isprobaju vjenčanice, kao i da dobiju stručne savjete o frizuri, šminkanju, asesoarima, svadbenoj torti, dekoraciji prostora za proslavu, te gdje da otputuju na medeni mjesec. 

Organizatori su se potrudili da na jednom mjestu okupe najkvalitetnije izlagače, prepoznate u Crnoj Gori u organizovanju vjenčanja. Učesnici sajma su: Salon vjenčanica, frizerski i make up studio „Irena“; Salon vjenčanica „Ludi kamen“; Agencija za dekoraciju “Happy Day“; Restoran „Plavnica“; Turistička agencija „Millenium“; Torte, kolači i ketering„Mamina skroz dobra kuhinja“; Šminkeri i frizeri iz „Cosmetics market-a“„Technomarket“ koji će prezentovati poklon vaučere za buduće mladence; Fotograf Veri Veroza i Orkestar „Dobri momci“.

Svečano otvaranje sajma će se održati u petak, 24.06. sa početkom u 18:00h. Na otvaranju će posjetioci biti u prilici da uz tortu „Mamine skroz dobre kuhinje“ uživaju u zabavnim taktovima orkestra „Dobri momci.“ Pomenuti orkestar će nastupati i naredne dvije večeri, takođe sa početkom u 18:00 časova. Sajam je za sve posjetioce otvoren od 10:00 do 22:00 u petak i subotu, te od 10:00 do 20:00 u nedelju.

Organizatori prvog Wedding Fair-a planiraju da sajam pretvore u tradicionalan, te da svake godine mladence pozitivno iznenađuju novinama.